blog suami isteri:

blog sk gedangsa

;

family aku:

;

BUKA FB DAPAT DUIT....

Saturday, May 29, 2010

Infinity Downline ialah satu peluang bisnes yang baru yang dilancarkan pada 1 Mac 2009 oleh Peter Wolfing. Beliau merupakan seorang yang sangat berpengalaman dalam bisnes online dan telah berjaya dengan pelbagai program online dengan beribu-ribu ahli dan masih menguruskannya sehingga sekarang.

PRODUK
Produk Infinity Downline ialah premium audio dan video. Kita akan dapat belajar untuk meletakkan website kita sebagai autopilot. Selain itu, kita juga akan dapat belajar kaedah pemasaran online dan offline dan teknik-teknik komputer seperti Microsoft Word, adobe photoshop dan banyak lagi.

Bayaran pendaftaran adalah $25 tapi di Malaysia harganya ialah RM100 (digenapkan dari RM87.++) Tempoh penggunaaan adalah selama 30 hari. Dan anda harus membayar semula apabila keahlian anda hampir tamat.

PROGRAM AFFILIATE(BONUS TERHEBAT!!)
Sebagai ahli premium, Infinity Downline juga menawarkan kita satu peluang yang cukup lumayan untuk menambah pendapatan harian kita dengan menyertai program affiliate e-commerce Infinity Downline. Bonus keuntungan ialah 100%!!!!! woahh..!

SISTEM REVERSE 2 UP
Infinity Downline menggunakan sistem affiliate yang sangat2 lain dari yang lain.. (aku dah kaji selidik sehabis2nya.. sebab tu berani ajak korang join..) Sistem reverse 2 up - Sistem yang cukup adil kepada semua pihak!kenapa? Kerana, sistem ini akan 'memaksa' anda menghadiahkan downline ke-2 dan ke-4 anda kepada upline anda. Uiks...macam rugi plak?? memang nampak macam rugi kan... TAPI, lepas itu downline anda juga harus memberikan downline ke-2 dan ke-4 kepada anda! What u give.. u get back lah.. v(^^,)

Mesti korang akan perasan yang korang kena bayar every month kan? Nampak macam menyusahkan dan rugi.

TAPI.. TUNGGU dulu. Sebenarnya, anda UNTUNG! Demi kerana MONTHLY nak bayar tu lah pendapatan anda akan masuk setiap bulan juga!

SEBABNYA???..ahli yang telah anda daftarkan pun akan membayar kembali kepada anda untuk mengaktifkan akaun mereka. Jadi, anda tidak RUGI! Modal hanya lah di keluarkan sekali seumur hidup. Selepas itu, keuntungan anda yang akan tampung modal RM100 yang anda harus keluarkan setiap bulan. Dapat 1 orang, sudah balik modal... BESTKAN??

KALAU TAK MAU AKTIFKAN SEMULA??

Read more...

Status Hukum Infinity Downline & Login Facebook Dapat RM100 oleh ustaz zaharudin

Share
Saturday, February 27, 2010 at 4:13am
Bagi menunaikan amanah Allah, selaku khalifah Allah di atas muka bumi, untuk menyeru kepada kebaikan, melarang kemungkaran, saya berusaha untuk mencari celah-celah waktu yang ada untuk diwaqafkan kepada umat Islam bagi menyediakan jawapan bagi soalan skim Infinity Downline yang ditanyakan ini.

Beberapa perkara perlu dikaji dalam hal ini dan saya akan nyatakan secara ringkas findings dan pandangan saya. Oleh kerana skim ini menawarkan sesuatu yang agak mudah, maka tidak sukar untuk memahaminya. Secara ringkas dan padat adalah seperti berikut

Read more...

SUBSIDI OH SUBSIDI

dah lama aku tk update blog nie...
hari nie aku nk citer pasal isu yg sebok diperkatakan di media massa...tapi ramai yg buat endah tak endah...
kalau sebelum nie subsidi minyak telah dikurangkan...kini gula pula jadi mangsa...waktu minyak naik mendadak tempohari hingga cecah RM2.70 banyak jenis barang naik harga..dari sekecil - kecil barang hinggalah sebesar barang...kesannya sampai hari nie barang2 tu harganya tk turun - turun.
sekarang dengan penarikan subsidi gula..gula dah naik 20 sen..malah ada peniaga yang belasah kenaikan sampai 30 sen dan lebih..dan nak lebih teruk lagi..ada peniaga yang beri syarat..kalau nak gula kena beli barang lain dahulu..
kerajaan kata..bekalan gula tk de masalah..tapi hakikatnya..pengguna yang merana..untuk 'twist' pasal kenaikan harga gula..maka media massa menjalankan berbagai kempen..gula tk baik untuk kesihatan dan macam - macam lagi..yang lebih sadisnya..baru sekarang kerajaan kata..mereka prihatin tahap kesihatan rakyat..so dgn menaikkan harga gula..maka rakyat kurang makan gula..hehehheehe..lawak juga statement nie..
ok..berbalik pasal penarikan subsidi gula...kerajaan dah save berapa billion..banyak tau..tapi duit tu ke mana? untuk apa?..entah aku pun tak tau..yang aku tau aku sakit nk dapatkan gula..dah la gula tak berapa nak ada..yang ada pun mahal dan macam - macam syarat diletak untuk beli gula..
tu baru cerita bab gula dan minyak..kalau semua subsidi ditarik atau dikurangkan...aku rasa kerajaan makin kaya..kontraktor besar makin kaya..sebab banyak projek yg boleh ditender..rakyat?..tak cerita pasal orang lain..aku rasa mahu bengkok aku dibuatnya..dengan harga barang sekarang pun rasa dah tak tertanggung inikan pula bila subsidi dah tak ada...

Read more...

SELUAR DALAM

Saturday, October 17, 2009

Isteri Ah Chong marah-marah dan menuduh pembantu rumahnya mengambil seluar dalamnya. Keadaan kecoh membuatkan suasana yang bising dan mengejutkan Ah Chong dari tidur.

Read more...

"Magical Template" designed by Blogger Buster